Zelfstandig recruiter

Zelfstandig recruiter


Hoe zou het zijn als je je volledig op recruitment kunt richten? Laat de bijzaken over aan Supports en verhoog je omzet (en winst)!

Het is een uitdaging om in je eentje alle ballen in de lucht te houden. Soms besteed je meer tijd aan processen rondom recruitment dan met het vak waarvoor je hebt gekozen: het vinden van de beste match tussen opdrachtgever en kandidaat. En juist omdat je zelfstandig recruiter bent, kiezen bedrijven en kandidaten voor jóu en niet voor een merk of voor een bureau.

Belangrijk dus om je recruitmentsysteem goed op orde te hebben. Kandidaten invoeren en afwijzen per mail kost veel tijd maar is het is belangrijk om dit goed en snel te doen. Net als het publiceren van vacatures, social posting en ook zoiets simpels als de telefoon opnemen. Daarnaast wil je natuurlijk ook bouwen aan jouw bedrijf zoals o.a. het actueel houden van de website en het goed inrichten van het ATS-systeem. En dan moet ook nog de boekhouding worden gedaan, moeten facturen worden gestuurd (liefst zoveel mogelijk) en moeten de debiteuren worden bewaakt.
Niet zo gek dus dat je soms niet aan recruitment toekomt.
Kijk eens naar de mogelijkheden voor het inschakelen van SupportS. De kans is groot dat je daarmee kunt doen wat je leuk vindt en bovendien een veel hoger resultaat boekt!
SupportS helpt je zodat je kunt doen waar jij goed in bent.

Neem contact op: wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!