Werving- en selectiebureau

Werving- en selectiebureau


SupportS recruitment ondersteuning; jouw backoffice en marketingafdeling.

Als je een bureau hebt met meerdere recruiters, komt er een moment dat je iemand wilt aannemen om backoffice en marketingactiviteiten te organiseren. Jij en jouw collega’s zijn immers veel rendabeler als zij zich kunnen focussen op de kernactiviteiten.

Kandidaten invoeren en afwijzen, het publiceren van vacatures, social posting en ook zoiets simpels als de telefoon opnemen, het gaat allemaal af van de kostbare recruitment-tijd. Het is geen uitzondering dat er door recruiters meer tijd wordt besteed aan randzaken dan aan kernactiviteiten.
Niet zo gek dat je ervoor kiest om ondersteuning aan te schakelen. Hiervoor heb je, vanwege de diversiteit aan activiteiten een multitalent nodig die bij voorkeur niet op vakantie gaat, nooit ziek is, geen begeleiding nodig heeft en ook niet te zwaar drukt op de overheadkosten. En het liefst ook iemand die, als de business even tegenzit, met onbetaald verlof gaat.

Dat kan slimmer. Ga voor de meest praktische en kostenefficiënter oplossing. SupportS recruitment ondersteuning, jouw flexibele backoffice en marketingafdeling.

Lees verder welke werkzaamheden SupportS voor jou kan verrichten!